check Doprava zdarma od 2 449,00 Kč
check Vrácení do 14 dnů
check Zaplatit za 30 dní
check Oblast velkoobchodu - B2B

Nakupujete bezpečně

Naším cílem je nabídnout každému zákazníkovi nejvyšší úroveň bezpečnosti a zaručit jeho spokojenost při nakupování. Na bezpečnosti našeho internetového obchodu neustále pracujeme, což potvrzuje řada certifikátů a pečetí. Zjistěte, proč byste si měli vybrat právě nás.





Důvěryhodné obchody - jsme držiteli schvalovací pečeti Trusted Shops, která je udělována pouze internetovým obchodům, které splňují vysoké standardy zákaznického servisu. Více než 100 různých kritérií je kontrolováno v rámci auditu specialisty týmu Trusted Shops, který vychází z národní a evropské legislativy týkající se online nakupování a zohledňuje aktuální nařízení úřadů, které regulují elektronické obchodování. Obchody, které získaly pečeť důvěryhodných obchodů, mají záruku vrácení peněz v případě nedodání zboží nebo nevrácení peněz po odvolání.




Certifikát pro renomované firmy - máme polský Certifikát pro renomované firmy, který se uděluje firmám, které splňují požadavky etického kodexu z hlediska poctivosti, integrity a spolehlivosti své činnosti.





Certifikát SSL - vaše údaje jsou při přenosu k nám plně šifrovány, takže zůstávají utajeny před nepovolanými osobami. Vaše údaje tak zůstávají v bezpečí.





Vrácení zboží bez udání důvodu - dodržujeme ustanovení polských zákonů, takže na vrácení zboží máte vždy 15 dní od jeho obdržení.





Spolehlivost společnosti - na trhu působíme nepřetržitě od roku 2009. Náš tým tvoří více než 100 odborníků z různých oborů, pro které jsou motocykly největší vášní.





Ochrana osobních údajů - dodržujeme zásady ochrany osobních údajů stanovené polskými zákony. Vaše údaje jsou u nás v bezpečí.





Sledování zásilky v každém okamžiku - jakmile je zásilka odeslána, obdržíte číslo nákladního listu a webovou adresu, na které můžete sledovat stav zásilky.