check Doprava zdarma od 2 449,00 Kč
check Vrácení do 14 dnů
check Zaplatit za 30 dní
check Oblast velkoobchodu - B2B

Ocenění a osvědčení

Ocenění a certifikáty


Náš internetový obchod neustále vyvíjíme a vylepšujeme, což nezůstává bez povšimnutí zákazníků. Již několik let získáváme ceny a ocenění v největších žebříčcích internetových obchodů.




První místo v kategorii "Motorizace" v žebříčku Opineo - v letech 2018 a 2022 jsme získali první místo v kategorii "Motorizace" v prestižním žebříčku internetových obchodů Opineo, čímž jsme porazili nejen ostatní obchody s motocykly, ale také internetové obchody s autodíly a pneumatikami.




Ocenění v kategorii "Nejlepší internetové obchody" v žebříčku Opineo - v roce 2021 jsme získali ocenění v kategorii "Nejlepší internetové obchody" v prestižním žebříčku internetových obchodů 2021 pořádaném společností Opineo. Vynikli jsme nejen mezi obchody s motocykly a automobily, ale i mezi internetovými obchody z jiných odvětví.




Druhé místo v kategorii "Automobilismus" v žebříčku Opineo - v roce 2016 jsme získali druhé místo v kategorii "Motorismus" v prestižním žebříčku internetových obchodů pořádaném společností Opineo. Odlišili jsme se nejen od ostatních obchodů s motorkami, ale také od dodavatelů autodílů a pneumatik.