check Doprava zdarma od 2 449,00 Kč
check Vrácení do 14 dnů
check Zaplatit za 30 dní
check Oblast velkoobchodu - B2B

O nás

O nás

Jsme pro milovníky starých motocyklů, mototuristy a objevitele, milovníky rychlé jízdy, ale i blátivých cest. Jsme tu proto, aby u nás každý, bez ohledu na typ motorky, našel vše, co hledá. I my jsme kdysi začínali své dobrodružství s motocykly, takže víme, jak obtížné mohou být první kroky, zejména pokud jde o výběr správných dílů a vybavení. Dnes jsou mezi námi úspěšní enduro jezdci, milovníci rychlých kol, cestovatelé i nadšenci, kteří tráví dlouhé večery v garáži.


Jak to začalo?


Začínali jsme v malé podkrovní místnosti v domě našich rodičů. V té době byl zakladatel obchodu ještě na střední škole a sortiment Gmoto se omezoval na díly pro několik modelů historických motocyklů. Společnost byla zaregistrována v roce 2009, ale zlom nastal až v roce 2013, kdy zakladatel obchodu spojil síly se svým starším bratrem, kterému vděčíme za automatizaci obchodu .

V současné době máme téměř 2 000 000 produktů pro více než 335 značek motocyklů a náš tým tvoří více než 100 specialistů. V sídle společnosti Gmoto se nachází nejen moderní sklad, díky kterému můžeme rychle realizovat objednávky, ale také stacionární prodejna motocyklů a kanceláře plné motocyklových nadšenců.


Proč právě my?

Od roku 2009 se toho hodně změnilo, ale naše cíle zůstaly stejné. Stále si pamatujeme, jaká byla naše motivace při založení společnosti Gmoto, a neustále ji udržujeme.

Objevte naše přednosti.



Okamžité dodání

Každá objednávka, bez ohledu na její hodnotu, je pro nás stejně důležitá, a proto spolupracujeme s nejlepšími dodavateli - společnostmi DPD a InPost. Společně doručujeme zásilky okamžitě do každého koutu Evropy.


Spokojenost s nakupováním


Pro nás jste naším zákazníkem po celou dobu - i poté, co obdržíme vaši objednávku. Proto pokud se ukáže, že zakoupený výrobek "není to, co jste chtěli", můžete zboží rychle a bezplatně vrátit nebo vyměnit, a to prostřednictvím přívětivého formuláře.

Záleží nám na vaší spokojenosti s nákupem, takže můžete být klidní, protože víte, že se na nás můžete spolehnout!



Rozsáhlý sortiment

Nabízíme téměř 2 000 000 produktů. To znamená, že u nás najdete nejen díly a příslušenství pro opravu a údržbu motocyklu, ale také vše pro sebe - helmy, oblečení, boty a pomůcky. A to je teprve začátek! Každý den přidáváme další produkty a rozšiřujeme nabídku o nové značky. Díky tomu nemusíte nakupovat v několika obchodech a můžete ušetřit za dopravu.


Odborné poradenství


Ať už potřebujete novou baterii, chcete si vybrat perfektní bundu na nadcházející výlet nebo se účastníte svých prvních enduro závodů a nevíte, kde začít - máme pro vás to, co potřebujete! Více než 100 specialistů čeká na vaše dotazy a je připraveno vybrat pro vás ty nejlepší produkty.