check Doprava zdarma od 2 449,00 Kč
check Vrácení do 14 dnů
check Zaplatit za 30 dní
check Oblast velkoobchodu - B2B

Platby a faktury

Jak mohu zaplatit za objednávku?



V našem internetovém obchodě můžete za svou objednávku zaplatit mnoha platebními metodami. Seznamte se se všemi a vyberte si ten nejvhodnější způsob platby za produkty.



Online bankovní převod - nejoblíbenější způsob platby. Po výběru banky budete přesměrováni na přihlašovací stránku a poté můžete objednávku zaplatit jedním kliknutím.

Výhodou této metody je, že platba je zaúčtována okamžitě, což vede k rychlému zahájení vyřizování objednávky

  • Google Pay
  • Dobírka - objednávku zaplatíte v hotovosti při převzetí zásilky.
  • Platební karta - bezpečná platba platební kartou.
  • Tradiční bankovní převod - peníze převedete přímo ze svého bankovního účtu na náš účet nebo je složíte v bance/poště. Pokud zvolíte tento způsob platby, musí být platba před dokončením objednávky zaúčtována na náš bankovní účet.
  • PayPal - celosvětově oblíbený způsob elektronické platby.

 

Mohu obdržet fakturu s DPH?



Ano, ke každému námi prodávanému výrobku můžete obdržet fakturu na DPH. Stačí při zadávání objednávky vybrat příslušnou možnost. Podkladem pro vystavení faktury na DPH je název, adresa a daňové identifikační číslo společnosti. Tuto fakturu obdržíte v elektronické podobě e-mailem.




Co mám dělat, pokud faktura DPH obsahuje chyby?



Pokud faktura DPH obsahuje chyby, napište nám na adresu [email protected]. Do obsahu zprávy uveďte číslo faktury a chybu, která se na ní vyskytla. Náš specialista vás bude informovat o dalším postupu.

Upozorňujeme, že na základě účtenky není možné vystavit fakturu s DPH a že oprava faktury při vrácení zboží zahrnuje automatické potvrzení podpisu opravné faktury a její přijetí.